Storymaker

Jeg er en 30 år gammel kinkster, jeg begynte denne reisen inn i kinkdom for snart 10 år siden, da jeg gikk inn i min lokale bdsm-klubb en tirsdag kveld.

Og etter hvert som 10 år har gått, har jeg oppdaget og utforsket litt av denne morsomme lille verdenen, kaller vi bdsm. Jeg har vært alt fra sub til Dom, bytter, sadist osv. Men jeg har alltid kommet tilbake til denne lille delen, kalt en underdanig, jeg føler meg komfortabel her.


Jeg kan ha det som noen vil kalle en brat som personlighet, og jeg kan være irriterende, hvis du føler at jeg er irriterende, beklager jeg på forhånd, prøver jeg å ikke skryte for mye mot noen som ikke liker det, men jeg er bare menneskelig . Og jeg kan ikke være perfekt.


Talks/workshops:

Bratting 101


Bratting 101, bli med på et foredrag om bratting hvor vi selvsagt tar for oss hvordan bratte og eventuelt hvordan ikke. Vi tar også for oss en prat om samtykke i forhold, konsekvenser av handlinger/hva ønsker en å oppnå med å bratte, kodeord og opplevelsen av å havne i en situasjon der en må kode ut av konsekvensene brattingen førte til. 


English

Bratting 101, join a lecture on bratting where we of course talk about how to bratt and possibly how not. We also talk about consent in relationships, consequences of actions / what do you want to achieve with stepping, code words and the experience of ending up in a situation where you have to code out of the consequences the stepping caused.