Master Kennet Uthaug


Master Kenneth Uthaug, 54 år, fra Bergen. Fotografert i ca 30 år. De 4-5 siste årene som bdsm/fetisj fotograf. Styremedlem i SM Bergen. Har studio i Bergensområdet. Reiser rundt og fotograferer  i bdsm-miljøet. Kjent som MasterKennX på Fetlife


Master Kenneth Uthaug, age 54, from Bergen. Photographed for about 30 years. The last 4-5 years as a bdsm / fetish photographer. Board member of SM Bergen. Has studio in the Bergen area. Traveling around photographing in the bdsm environment. Known as MasterKennx on Fetlife 


Talks/workshop:

Lek deg i studio - Fotoworkshop med veiledning


Ønsker du å forevrige kinkye øyeblikk? Master Kenneth rigger i stand et lekerom hvor du og din partneren din kan komme å ta bilder, og er tilgjengelig for veiledning og inspirasjon underveis.

Kinkferansen stiller med: møblement og noe utstyr. Dere stiller selv med kamera og det som skal tas bilde av. Kenneth har også med sitt kamera som folk kan låne: Men da må de ha med eget minnekort av typen Enten Compact Flash, eller SD kort.

 Forberedelse: det er fint om dere på forhånd har gjort en liten formening om hva dere ønsker og er ute etter og slik Master Kenneth kan hjelpe dere til å få best bilder og vi unngår å skape kø. 

På grunn av diskresjon og av hensyn til andre er det kun lov å ta bilder av sin egen partner, det er ikke anledning til å gå rundt å ta bilde av andre uten å ha en avtale på forhånd.