Årets kinkferanse

Oslo, 22-24.3 2019

Kinkferansen 2019

Her kommer teasere frem til påmelding åpner 15. desember.

 

Disse er en del av programmet vårt så langt:

The Kink Shrink:

Deborah er psykolog og sin egen private praksis. Hun har pasienter både ansikt til ansikt og via internett. Hun holder workshops i kinkmiljøet om det psykologiske aspektet ved relasjoner som Dominant/underdandig, Mester/slave, og om BDSM. Hver uke holder hun workshops og foredrag på London Alternative Market. Videre har hun også holdt workshops på London Fetish Weeend, LAM retreat, DVS, DVS Kinklab og Zara du Rose, Sexlab og Shh.

 

Hos oss skal hun ha 2 foredrag/workshops;

•Limits, boundaries, consent and selfcare

•BDSM and mental health

Det er mulig vi har en overraskelse til på lur ;)

 

 

 

Halvor Frihagen:

Advokat Halvor Frihagen har arbeidet i advokatfirmaet Andersen & Bache-Wiig AS siden 2001, der han jobber med flyktning- og utlendingsrett, strafferett og barne- og familierett. Han har spesielt erfaring med barnebortføring og internasjonal privatrett på barne- og familierettens område. Halvor har spesiell interesse for rettsspørsmål som angår skeive personer og polyfamilier, og har også erfaring med rettsspørsmål som berører kink. Han er også politisk nestleder i FRI – foreningen for kjønns og seksualitetsmangfold, og har tidligere vært formann i Scandinavian Leather Men – Oslo.

 

Halvor skal på Kinkferansen snakke om BDSM og loven først og fremst, men her vil det komme litt mer detaljer når det nærmer seg.

 

 

 

John Pendal:

Fulltidskomikeren og den kunnskapsrike BDSM-foredragsholderen John Pedal kommer hele veien fra London, England for å smykke oss med sitt nærvær.

I 2003 ble John den 25.personen – og til da eneste briten, til å vinne den årlige konkurransen «Mr Leather» i Chicago. Han har siden den gang reist verden rundt og holdt foredrag innen SM, samt holdt stand-up show.

 

Han har blant annet holdt workshops hos Beyond Leather i Fort Lauderdale, Down an Dirty i Melbourne, Australia; Inferno; Leather Camp i Wichita; Lupercalia i Edmonton, Canada; Minnesota Leather Pride; Mr Leatherman Toronto; Palm Springs Leather Pride; Rome BDSM Conference; SINSations in Leather; Spring in South in Atlanta; Tribal Fire i Oklahoma; og hos Thunder in the Mountains i Denver (hvert år fra 2007 til og med 2017).

 

For mer informasjon om John Pendal kan du sjekke ut

www.leatherlondonguide.com og www.johnpendal.com

 

Hos oss skal John ha stand-up show under meet and greet på fredag, samt holde foredrag med en blanding mellom humor og alvor under Kinkferansen.

•Dungeon Disasters

•Unarmed BDSM

•Punching and brusing

 

 

 

Simen og Ann-Kristin

Simen (Rigger) og Ann-Kristin (bunny) er fra Bergen. Simen har holdt på med tau i 6-7 år og Ann-Kristin i 2 år. Tau er noe de virkelig brenner for og det er noe som opptar en stor del av fritiden deres. De holder blant annet på med å starte opp et miljø sammen med andre tauentusiaster i Bergen med nylig grunnlagte TauFabrikken. Her holder de taukvelder og workshops. De har også vært deltakere på en del workshops holdt av internasjonale instruktører.

 

Simen og Ann-Kristin skal holde en sensuell bondageworkshop over 2 dager. Dette betyr at om du ønsker å delta vil du være med på en til sammen 5 timer workshop over to dager. Der vil bli begrenset med plasser.

 

 

 

Simen Ianke Hauge:

Simen er 25 år gammel og fra Fredrikstad. Han har studert religion, livssyn og etikk ved Høgskolen i Østfold, har en Bachelor i psykologi fra Høgskolen i Lillehammer, og en mastergrad i klinisk- og helsepsykologi fra ELTE-universitetet (Eötvös Loránd University) i Budapest, Ungaren. Han ble ferdigutdannet ved universitetet sommeren 2018, og er nå psykolog.

 

Simen fullførte sin master med tittelen "Sexual demographics and sadomasochistic behaviorsand fantasies, in relation to emotion regulation and mindfulness" i 2018, og kommer til oss for å snakke om denne.

 

 

 

SLM:

SLM – Scandinavian Leather Men ble stiftet 7.mai 1976 og er Norges eldste fetisj- og SM-klubb.

Kent er en lærentusiast med en intresse for hvordan ting er laget og hva det er laget av. Han er samboer med en gummifetisjist, så hjemme hos de finner man vadere og høye boots i skjønn forening. Han er for tiden sekretær i Scandinavian Leather Men Oslo, og du finner han under aliasset norlthrman på de fleste sosiale medier.

 

Klær og utstyr i lær og gummi er langt fra billig, over tid får man ett nært forhold til utstyret sitt og ikke minst favorittantrekket. For at disse artikklene skal være best mulig og lengst mulig må man vedlikeholde, pleie og oppbevare utstyret rett. Det er også noen aktiviteter som kan begrense levetiden til de forskjellige materialene