Årets kinkferanse

Oslo, 22-24.3 2019

Kinkferansen 2019

Her kommer teasere frem til påmelding åpner 15. desember.


Disse er en del av programmet vårt så langt:

The Kink Shrink:

Deborah er psykolog og sin egen private praksis. Hun har pasienter både ansikt til ansikt og via internett. Hun holder workshops i kinkmiljøet om det psykologiske aspektet ved relasjoner som Dominant/underdandig, Mester/slave, og om BDSM. Hver uke holder hun workshops og foredrag på  London Alternative Market. Videre har hun også holdt workshops på London Fetish Weeend, LAM retreat, DVS, DVS Kinklab og Zara du Rose, Sexlab og Shh.

 

Hos oss skal hun ha 3 foredrag/workshops;

•Limits, boundaries, consent and selfcare

This is an interactive workshop around how to decide what you want, ask for it, say yes and no, negotiations and all about consent. Especially as a submissive.

 

•BDSM and mental health

This is a group discussion based workshop on mental health, its impact on BDSM, how BDSM affects mental health and general mental health issues that we have.

 

Born or made this way

This is a look at the nature/nurture argument around us and our interest in BDSM. Is it genetic, and or epigenetic and or what we are born in to due to experience

Må desverre avlyses på grunn av sykdom, vi jobber med å få på plass gode spennende alternativer


 

Halvor Frihagen:

Advokat Halvor Frihagen har arbeidet i advokatfirmaet Andersen & Bache-Wiig AS siden 2001, der han jobber med flyktning- og utlendingsrett, strafferett og barne- og familierett. Han har spesielt erfaring med barnebortføring og internasjonal privatrett på barne- og familierettens område. Halvor har spesiell interesse for rettsspørsmål som angår skeive personer og polyfamilier, og har også erfaring med rettsspørsmål som berører kink. Han er også politisk nestleder i FRI – foreningen for kjønns og seksualitetsmangfold, og har tidligere vært formann i Scandinavian Leather Men – Oslo.

 

Halvor skal på Kinkferansen snakke om BDSM og loven først og fremst, men her vil det komme litt mer detaljer når det nærmer seg.

 

 

 

John Pendal:

Fulltidskomikeren og den kunnskapsrike BDSM-foredragsholderen John Pedal kommer hele veien fra London, England for å smykke oss med sitt nærvær.

I 2003 ble John den 25.personen – og til da eneste briten, til å vinne den årlige konkurransen «Mr Leather» i Chicago. Han har siden den gang reist verden rundt og holdt foredrag innen SM, samt holdt stand-up show.

 

Han har blant annet holdt workshops hos Beyond Leather i Fort Lauderdale, Down an Dirty i Melbourne, Australia; Inferno; Leather Camp i Wichita; Lupercalia i Edmonton, Canada; Minnesota Leather Pride; Mr Leatherman Toronto; Palm Springs Leather Pride; Rome BDSM Conference; SINSations in Leather; Spring in South in Atlanta; Tribal Fire i Oklahoma; og hos Thunder in the Mountains i Denver (hvert år fra 2007 til og med 2017).

 

For mer informasjon om John Pendal kan du sjekke ut

www.leatherlondonguide.com og www.johnpendal.com

 

Hos oss skal John ha stand-up show under meet and greet på fredag, samt holde foredrag med en blanding mellom humor og alvor under Kinkferansen.

 

•Dungeon Disasters

No matter how skilled you are as a BDSM player things can and will always go wrong. This class examines both emotional and physical pitfalls of kinky scenes with tips for warning signs you should look out for, ways to avoid a disaster, and coping strategies when the worst situations seem to occur. We also look at the importance of good negotiation before a scene, and aftercare for Top and bottom.

 

•Unarmed BDSM

There is a myth that to be a good SM Top you need to have huge toy bags full of expensive equipment, or access to a tool-shop to make your own gear. But what happens when you meet someone hot and you only have the space behind the coke machine on the 7th floor to come up with something creative? This session is for people on a limited budget or who would like to be able to enjoy a spontaneous scene without having their toy-bag with them. Together we'll explore the many different kinds of SM which can be practised with just the human body: no lube, gloves, toys or any other equipment allowed.

 

•Punching and brusing

Why do some people like consensual punching and bruising? What's so fun about the dull thud of hands against flesh? What are the health risks and how can we reduce them? This class shows you how you can create those greeny-brown giggle buttons that stay with you long after the scene has gone.... For a bruising good time, this is a class you should see.

 

 

Simen og Ann-Kristin

Simen (Rigger) og Ann-Kristin (bunny) er fra Bergen. Simen har holdt på med tau i 6-7 år og Ann-Kristin i 2 år. Tau er noe de virkelig brenner for og det er noe som opptar en stor del av fritiden deres. De holder blant annet på med å starte opp et miljø sammen med andre tauentusiaster i Bergen med nylig grunnlagte TauFabrikken. Her holder de taukvelder og workshops. De har også vært deltakere på en del workshops holdt av internasjonale instruktører.

 

Simen og Ann-Kristin skal holde en sensuell bondageworkshop over 2 dager. Dette betyr at om du ønsker å delta vil du være med på en til sammen 5 timer workshop over to dager. Der vil bli begrenset med plasser. Denne workshoppen er ikke for nybegynnere, så det er et krav om en viss erfaring og den er par basert, og ikke åpen for single.

 

 

 

Simen Ianke Hauge:

Simen er 25 år gammel og fra Fredrikstad. Han har studert religion, livssyn og etikk ved Høgskolen i Østfold, har en Bachelor i psykologi fra Høgskolen i Lillehammer, og en mastergrad i klinisk- og helsepsykologi fra ELTE-universitetet (Eötvös Loránd University) i Budapest, Ungaren. Han ble ferdigutdannet ved universitetet sommeren 2018, og er nå psykolog.

 

Simen fullførte sin master med tittelen "Sexual demographics and sadomasochistic behaviorsand fantasies, in relation to emotion regulation and mindfulness" i 2018, og kommer til oss for å snakke om denne.

 


Kent:

SLM – Scandinavian Leather Men ble stiftet 7.mai 1976 og er Norges eldste fetisj- og SM-klubb.

Kent er en lærentusiast med en intresse for hvordan ting er laget og hva det er laget av. Han er samboer med en gummifetisjist, så hjemme hos de finner man vadere og høye boots i skjønn forening. Han er for tiden sekretær i Scandinavian Leather Men Oslo, og du finner han under aliasset norlthrman på de fleste sosiale medier.

 

Klær og utstyr i lær og gummi er langt fra billig, over tid får man ett nært forhold til utstyret sitt og ikke minst favorittantrekket. For at disse artikklene skal være best mulig og lengst mulig må man vedlikeholde, pleie og oppbevare utstyret rett. Det er også noen aktiviteter som kan begrense levetiden til de forskjellige materialene

 

Unikum

Er en 40 år gammel Oslo-boer med trøndersk opphav. Han arbeider som lærer og tilbringer store deler av arbeidstiden med å formidle nye tema på interessevekkende måter til store og små, så det er også det han skal gjøre på Kinkferansen. Han har drevet med BDSM i litt over 13 år, og har de siste 5 årene holdt en rekke foredrag om aftercare (for SMiL, Oslo BDSM, SMB, Losje Sol & Måne og UngBDSM) og om smertepåføring (for Oslo BDSM), alene og sammen med sin kone. Han har også vært ordstyrer på paneldebatter på Kinkferansen, NYT-festivalen og et uhorvelig antall årsmøter og samarbeidsmøter i norsk kink og poly foreningsliv.

 

Han skal i år holde to foredrag med praktiske elementer:

Impact Play 101, for deg som er ny, nysgjerrig, eller ser etter noen nye ideer: Hvor og hvordan er det trygt å slå hverandre, og hvorfor er det så gøy å gjøre?

 

Sanselek med enkle verktøy: Kort programpost om hvordan bruke materialer, teksturer, gjenstander og kroppen til å stimulere og tenne kroppens største sanseorgan, huden.

 

MesterR

Nicket mitt er MesterR, R for Rune. Mann, 52, Dominant gladsadist som har vært medlem i Smil/Oslo bdsm i ca 20 år. Har lekt i denne herlige verdenen siden. Jeg liker å teste grenser og tilpasser meg i stor grad til hva suben får noe ut av. Spekteret er bredt, fra lek med pisk, cane, flogger, elektrisitet, bondage med mansjetter, kjetting, stearin til orgasmetorur. I miljøet er jeg kjent for å lese godt, tøye grenser og noen sier jeg er sadist. Noe jeg i den settingen tar som ett kompliment.     

 

Workshop

Huden vår, et sanseorgan med millioner av nerveceller.

Demonstrasjon av hender, elektrisitet, stearin og isbiter ispedd en dose humor.

Lek med disse ingrediensene kan være ett utgangspunkt til psykisk lek, mindfuck eller rett og slett være lek med sanser. Hvordan vi sanser og reagerer på stimuli av huden og hvordan kan dette lekes med som kink.

 

Lynn Myrdal

Møt aktivisten, sexpositivisten, kroppspositivisten og humørsprederen Lynn Myrdal, BDSMer og leder for PolyNorge. I løpet av de siste to tre årene har hun vært en aktiv samfunnsdebattant og har, som den bergenseren hun er, snakket veldig høyt og mye om tema som mange mener det burde ties om. Gjennom foredrag, paneldebatter, samtaler og presse har hun utfordret og slaktet fordommer rundt hele landet.

 

Kroppspostivisme

Dessverre er det noen som ser på kink miljø som skummelt og farlig. Lynn kommer for å snakke om de fantastisk positive, imøtekommende, støttende, varme og inkluderende miljøene kinkverden består av. Hva er vi flink på og hvordan kan vi bli ennå flinkere?

 

Kjersti Helgeland

Kjersti Helgeland er initiativtaker til Nytfestivalen, holder workshops og foredrag om seksualitet. Gjennom sitt firma Sustainable Passions er hun en forkjemper for en verden hvor vår seksualitet anerkjennes som en unik kilde til glede, energi og kreativitet – og hvor hvert individ er fritt til å leve ut sin seksualitet så lenge det ikke er til skade for andre. Hennes lidenskap er å bidra til å styrke folks seksuelle selvtillit, åpne opp den offentlige samtalen om seksualitet og fremme seksuell nytelse som en vei mot et sunnere samfunn.

 

«BDSM opp av kjelleren eller på med lyset i kjelleren? Om verdien av å integrere både livets lyse og mørke sider i seksualiteten»

 

Den romantiske kjærligheten og seksualiteten er fremherskende i vårt samfunn i dag, det er det som blir fremhevet som idealet. Samtidig lever porno som en stor skygge alle kjenner til og mange bruker, men få snakker om. Begge deler handler om makt, enten det er psykologisk eller fysisk. Det lyse, glade og «åndelige» er akseptert, mens f.eks. aggresjon, orgasmekraften og smerte ses på som mørkt og negativt - og må unngås og undertrykkes. Mange lever ut sin seksualitet iht. et tillært mønster og hva som er samfunnsmessig akseptabelt, ikke iht. sine egne ønsker og lyster. Hva gjør det med oss, og hva kan vi vinne på å åpne opp det seksuelle rommet?

 

D'Argon (BDSM Jesus)

Driver Playful Tantra og har studert medisin, psykologi og tantra samt jobbet som coach i 10 år. Ved siden av foredrag veileder han og fasiliterer par, grupper og individer innen forhold, seksualitet og kommunikasjon. Eksepelvis klemmekurs, Shibari og diverse kurs i Tantra. Som coach har han lang erfaring i både business og life coaching. Han har jobbet i fire verdensdeler og trives på reisefot.

 

Tantra og BDSM.

Ulikheter og fellesnevnere. Her går vi inn på samspill mellom partene og hva man kan få ut av både Tantra og BDSM. Om dominans, submission, tilstedeværelse og hengivelse.

Kort etter Kinkferansen avsluttes holdes en praktisk workshop der vi utforsker hvordan vi kan gå inn i de ulike rollene og tilstandene. Deltakerne på Kinkferansen får 20% rabatt.

 


Mistress Jane Jones - Pro-dominant

Ole Martin Moen - Filosof og BDSMer

Aleksander - Fra PION, sexarbeidernes interesseorganisasjon


Profesjonalisering av BDSM

- I denne sofasamtalen skal Mistress Jane Jones, Ole Martin Moen og Aleksander ha en samtale om perspektiver en kan få av å holde på med BDSM-lek for penger. Dette vil være en uformell samtale og om hva prodominante og prosubber kan lære oss om BDSM. I tillegg vil det åpne for spørsmål fra salen.Ole Martin Moen - Filosof og BDSMer

Aleksander - Sykepleier og BDSMer.


Usunt, Usikkert og ikke-samtykkende BDSM

- Når en oppdager “BDSM-miljøet” er noe av det første en hører; «Sunn, Sikker & Samtykkende». I denne sofasamalen skal Ole Martin og Aleksander utforske en rekke tema, som: Hva er det egentlig som er innenfor grensene? Hvor stopper vårt sosiale ansvar? Hvordan bør BDSM-miljøet fremstå for de som ikke er innvidde og nybegynnerne. Bør miljøet fremmes som SSS eller som ekstremsport? Hvordan bør vi minimere eller gjøre de akseptable? Hva når offer for mishandling eller selvskadere engasjerer seg i BDSM?

 

Even Tyr Bjerkeli

Utdannet Sexolog og sykepleier.

Bor i Sandefjord.

Hobbykunstner, gladsyklist og road rager.

Er innenfor sexologien opptatt av menns seksualitet, skeiv seksualitet, seksuell identitet, grenser, seksuell dynamikk og klitoris. Jobber som sykepleier, etablerer seg som sexologisk rådgiver, har 6 barn og 1 barnebarn.

Satte opp utstillingen klitour på nytfestivalen hvor han også holdt foredrag om klitoris, og var med i en panelsamtale med sin kone og Haakon Aars.


Eventyrlig utforskning av mannen

Handler om at menn ofte ser ut til å være mer fokusert på pikk og prestasjon og lite på egen kropp som en erogen lekeplass og å være den nytende mottaker.


Samtykke er sexy handler om utsagn som "det er lite sexy ved en mann som spør", og kommunikasjon. Respekt og mestring. Å formidle egne, og ta i mot, tanker, følelser og behov, være tydelig om, og respektere, grenser.


----


Heidi Leona Norum

Har en master i sosialfag - og er spesialist i sexologisk rådgiving (NACS). Hun jobber med undervisning og veiledning av fagpersoner om kjønns- og seksualitets mangfold. I tillegg har hun aktiv i og arrangerer WISH Oslo – en gruppe under FRI for kvinner, trans* og inter*-personer med interesse for fetisj og bdsm.


Minoritetsstress, psykisk helse og egen ivaretakelse

Kinky sex, relasjoner og praksis er hot, det vet vi alle. Dessverre er det ikke alle som forstår hvor berikende og flott det kan være å leve ut lystene og fantasiene våre. Hvordan påvirker vaniljefolk sitt syn på oss måten vi ser oss selv, våre relasjoner, vår sex og kinky sider? Vi undersøker disse temaene sammen i en gruppediskusjon og snakker om hvordan kan vi kan leve de livene vi vil sammen med andre pervoer uten å bli for slitne av å bli møtt med fordommer.


Odd Reiersøl

Pensjonert psykolog. Medlem av Norsk Forening for Klinisk Sexologi. Har vært instrumentell i å avskaffe BDSM og fetisjisme som sykdomsdiagnoser.


Hvorfor kinky sex ikke er sykdom.

Arbeidet med å avskaffe diagnosene. Både normativ og kinky sex kan perverteres: Hvordan unngå fallgrubene. God partnerkommunikasjon som nøkkel. Praktisering av sex på en trygg, sunn og ivaretakende måte. Spørsmål/diskusjon.


Miss Pain


BDSM og helseutfordringer/handicap


Charlotte


Vold i nære relasjoner – Charlotte (helsesykepleier med mastergrad i seksualitetsundervisning og seksuell helse. Tidligere prosjektleder for Uke 6, undervisningsmateriell). For menneskene som ikke er en del av et kinkmiljø, kan BDSM misoppfattes som vold, tvang og misbruk. Men hvordan skal de som er i et kinkmiljø skille mellom BDSM og vold? Charlotte tar for seg samtykke, samtykkekompetanse og hvordan man kan finne veien ut av en relasjon hvor man opplever vold i ulike former.


Dan Lei


Han har gennem en del år undervist i mange ting inden for Sm og Dominans.
Han har en stor forkærlighed for pisken (flogger) 

Er ejer af hjemmesiden sadistenstoolbox.dk og butikken med samme navn hvor der også ligger en masse guides til BDSM udøvelse m.m. Han er også organisator for den Danske versjonen av Kinkferansen, Kink Convention 2019Flogger workshop for øvede

En workshop hvor vi nørder lidt, vi dele ud af den viden og erfaring vi har inden for følgende emner Piske en kvinde til orgasme med 10 slag BC med flogger Connection i mellem top og bund Undgå at det bliver dig og floggeren der leger Andre virkemidler der kan understøtte floggeren Og en masse snak ind i mellem om erfaringer osv


Nåler 101

I en afslappet og hyggelig atmosfære lærer du om sikkerhed, materialer og teknikker. Workshoppen er rettet mod enhver, der er interesseret i nåleleg: Workshoppen består af delteori og delpraksis, så du får det i dine fingre … (eller faktisk ikke) Der er begrænset træningsmateriale til rådighed. Hvis du vil øve mere udførligt, kan du øve med dine egne ting. Tænk på nåle, handsker, desinfektions midler og en nålebeholder. Du kan også købe varer på stedet, hvis du vil. Du vil øve dig selv og / eller en person, du har aftalt med. Øvelse sker under personlig vejledning og forklaring. Vi træner på arme, ben, ryg. For folk der tænker: “Jeg synes det lyder spændende, men jeg synes det er skræmmende” … vil vi tage hensyn til dine følelser, og du er ikke forpligtet til noget.