Litt mer utfyllende om programmet- Teasere

Hva kan vi glede oss til

Her kommer 1 teaser per dag fra 1. desember, frem til påmelding åpner 15. desember.

1.12.2017

Vår første foredragsholder for Kinkferansen 2018 er klar:

 

Vera er nestleder i SMil, og åpen BDSMer. Hun studerer barnevernspedagogikk på første året, og har fått kjenne på hvordan det er å være åpen og utdanne seg innen et yrke med mye menneskelig takt.

 

Foredraget og tilhørende debatt vil handle om hvorfor så få er åpne BDSMere, og om det er mulig å være åpen om sin seksuelle legning og samtidig være en god student og miljøarbeider.

 

2.12.2017

 

Brumme er en dreven fyr som liker å sitte fast og denne gleden ønsker å dele med dere.

 

Brumme skal denne gang snakke om selfbondage. Det blir visning av teknikker og samtaler omkring sikkerhet siden man driver alene. Utstyr av typen dyrt er ikke nødvendig man kan ta hva en har for hånden. Gled dere.

 

3.12.2017

 

Rikspervo og Naturlige/Biologiske Dominante Arild deler dyrkjøpt og Sann Visdom i et lettbeint og folkekjært format.

En myk og humoristisk start på søndagen om hvordan en på 25 måter kan ødelegge en session innen 5 min.

 

4.12.2017

 

Hylja drar oss mot kanten med foredraget om pustekontroll. Det ligger mye spenning i slik lek, men forhåndsregler må tas. Bli med på reisen gjennom spenning og fare.

 

5.12.2017

 

MissDragonLady har i mange år jobbet i ambulansetjenesten og har selv vært praktiserende innen BDSM i mange år. Hun skal lede oss igjennom temaet førstehjelp og sikkerhet. Hvilke forhåndsregler tar vi og hva gjør vi når uhellet er ute.

 

 

7.12.2017

 

Vi har i dag gleden av å presentere vår utenlasnske gjest. The Ferret kommer til Kinkferansen 2018. Foredragene hans går da naturligvis på engelsk.

 

Fireplay (The Ferrett)

Dette er en hands-on demonstrasjon som viser hvordan man kan sette fyr på de man er glad i. Det blir diskutert mye sikkerhet.. men det er mange flere nydelige flammer. Foredraget vil også demonstrere bruken av fire wands, flash cotton, firecupping, og, hvis ting går helt på tverke, brannslukningsapparat. (Hint: ting kommer ikke til å gå helt på tverke).

 

Polyamori (The Ferret)

Hvem har sagt at man ikke kan elske mer enn én person? Vedkommende var kanskje monogam selv, men det betyr absolutt ikke at alle andre er det! The Ferret kommer til Bergen for å snakke med oss om romanse, kjærlighet, sex og polyamori.

 

8.12.2017

 

Edgeplaypanel (The Ferrett, Hylja, godheksa, Remethep)

Edgeplay innebærer aktiviteter som utfordrer det konvensjonelle “safe, sane and consensual”. Her går man inn i aktiviteter hvor individet virkelig får utfordret seg selv og sine grenser, evt. partnerens grenser. The Ferrett, Hylja, godheksa og Remethep skal ha en samtale om ulike grener innenfor Edgeplay. Så er du interessert i dette må du definitivt møte opp!

 

9.12.2017

 

Humor og BDSM (Silje Ha)

BDSM er ikke bare blod, svette, tårer og alvor. Det er mye humor og moro mellom slagene også! Silje Ha skal snakke med oss om Humor og BDSM

 

10.12.2017

 

Hvordan unngå å bli utnyttet? (Alpha.Female)

Som i alle andre kulturer og subkulturer finnes det enkelte individer som er ute etter å utnytte andre (og ikke på den deilige måten). Alpha.Female skal gå gjennom noen enkle “do´s and dont´s” for å hjelpe oss manøvrere mellom alle menneskene vi møter på.

 

11.12.2017

 

Sadisme/ De Sade (Ida Bukkestein)

"Marquis de Sade er en mann med mange ansikter. Han ble infamøs gjennom libertiner romanene han skrev i fengsel, men vårt bilde av sadismens navnefar mangler som regel substans. Hvem var mannen som la grunnsteinen for sadisme?"

 

12.12.2017

 

Subdrop/domdrop (MonicaRenate76/ The_Patriarch)

BDSM er en risikosport. Ofte går man hardt til verks både på kropp og sinn, og da står både dom og sub I fare for å oppleve et “drop”. Dette kommer i mange former og fasonger, og behovene i etterkant er like forskjellige. … og … forteller oss litt om sine erfaringer og gir oss tips og triks til hvordan å håndtere drop og hvordan å bedrive god aftercare i ettertid.

 

13.12.2017

 

LHBT TEMA: Hvordan normer påvirker oss og gir oss skyggelapper og begrenser måten vi evner å leke sammen i et større fellesskap.

Det blir altså en god blanding av kjønns- og seksualitetsnormer, men ikke minst om hvordan vi som en kink- og queer kultur bør være ekstra flinke til å aktivt inkludere

 

14.12.2017

 

"kink i terapirommet"

 

BDSM og fetisj som ressurser og beskyttelsesfaktorer, og konkrete sexologiske og psykologiske utfordringer som jeg ser at kinkpraktiserende ofte kommer med, og vil kunne nyte godt av å jobbe med i en terapi, eller til og med være obs på før noe blir et problem.