Litt mer utfyllende om programmet- Teasere

Hva kan vi glede oss til

Her kommer 1 teaser per dag frem til påmelding åpner.

 

Teaser for 2 nov

BDSM gjennom historien: "Pervers Verdenshistorie" Av Arild Balog

6 årtusner med kink, fetishisme og sadomasokisme på under 60 minutter.

Et lettbeint dykk i menneskets seksualitet og historie som klodens mest kinky dyr!"

 

Teaser for 3 nov

Spanking: Husk en rumpe at øve sig på og husk at den skal skånes til fest, lær deg hvordan. Av The Patriarch

Vi vil komme inden om de fleste aspekter i en god spanking lige fra den helt nye til den inkanerede sadist/masokist.

Værktøjer, effekt, sikkerhet og masser af øvelser, praktisk gennemgang, små triks og en kontinuerlig snak om glæden ved at give og modtage.

Husk en rumpe at øve sig på og husk at den skal skånes til kvellens fest

 

Teaser for 4 nov

Kinky førstehjelp: når leken går fra god til litt ille eller verre av Miss Dragon Lady og Hunter71

Hva kan man gjøre uten å skade og hva man skal man gjøre når uhellet er ute, her får vi en innføring i ting man ofte ikke ser på et normalt førstehjelpskurs, men som for oss kan være vel så nyttig.

 

Teaser for 5 nov

Bondage: grunnleggende taubondage for alle. Av Yolande

Workshoppen er åpen for alle, uavhengig av kjønn, legning, rolle og tidligere erfaring. Man trenger ikke en partner, fordi de fleste grunnleggende teknikker kan utføres på seg selv (men om man ønsker å binde på partneren sin så er det selvsagt greit).

Halvparten av workshoppen er teori og erfaringsutveksling, den andre halvparten er praktiske øvelser. Den praktiske delen foregår sittende på gulvet, ta derfor gjerne med liggeunderlag/tepper å sitte på. Ta også med egne tau, om du har (minst 2-3 lengder à 6-10 meter hver). Dersom du trenger å låne tau, eller har andre spørsmål om workshoppen, send en epost til foxy.iolande@gmail.com.

 

 

 

Teaser for 6 nov

Paret: Finnes det en bruksanvisning til forelskelse og kjærlighet? Av Beate Alstad

Det hadde vært fantastisk å hatt en håndbok om forelskelse og kjærlighet, for hvor mange av oss har vel ikke følt at vi hadde trengt en bruksanvisning i det forholdet vi er i. Spørsmålene rundt teamet er mange, ja like mange som det finnes svar alternativer der ute. Dette foredraget skal sette paret i fokus.

 

Teaser for 7 nov

Når kommunikasjonen svikter…? Er alt forbi og man har fått en fiende, eller kan man løse det sammen? The Patriarch

Et stort tema og desværre ofte overset.

Foredraget handler om det at gøre fejl i kommunikation, til begge sider, i en BDSM relation.

Vi vil tale mye om ansvar, opgør, fejlretting, forståelse og aksept af forskellighed.

I emnet vil der også dukket spørgsmål op til deltagerne og den åben debat det vil medføre vil være velkommen. Foredragsholder vil styre debatten med myndig hånd :-)

Temaet er veldig seriøst, men man vil forsøge at holde fast i humoren som en god katalysator til forståelse ved brug af eksemplets magt.

 

 

Teaser for 8 nov

Filosofi :On understanding BDSM as a psychological coping mechanism for personal development. Av Jerœn Rijnders

 

In a talk I would explain this all step by step - what the debate about BDSM looks like (who is pro, who is anti, and why), what sublimation is, how we can see BDSM as sublimation, and then how this implies a new way of dealing with BDSM.

 

The scientific, philosophical, and ethical debate about BDSM is marked by a strong division in two camps consisting of those who regard BDSM negatively as norm-transgressive or perverse practice, often indicative of mental health issues, and BDSM-positive authors who defend the practice against stigmatisation by connecting it to the broader campaign for acceptance of sexual diversity.

 

Teaser for 9 nov

"Skumle sadister og syke subber - framstilling av BDSM i kulturen av Beethoven

 

BDSM-praksiser har vært tema for kulturuttrykk i flere århundrer. Men hvordan kommer det til uttrykk, og hvordan framstilles BDSM-ere i kulturen?"

 

Teaser for 10 nov

Ai no Korîda, Sansenes Rike. Av Arild Balog

 

Workshop om lek og spill på sanser, sensasjoner og smertefrie (?) stimuli.

 

 

 

Teaser for 11 nov

“Hun sa hun likte det!” - om BDSM og mental helse av Paal Rasmussen

Han tar for seg hva mental helse er, og hvordan BDSM kan påvirke mental helse til deltagerne. Han belyser også spørsmålet om hva slags folk som driver med BDSM, og på hvilke måter de skiller seg fra gjennomsnittet.

Til slutt tar han for seg måter miljøet kan sikre deltagerne bedre, og belyser “Safe, Sane and Consensual” med praktiske eksempler.

 

 

 

Teaser for 13 nov

Kodeord og grenser i tilfeldige og nye relasjoner av Alpha.Female

Dette foredraget er en kort introduksjon til noen ulike måter man kan avtale grenser på med nye partnere, med særlig fokus på kortvarige eller tilfeldige relasjoner. Kommunikasjon om grenser er for noen et forspill og øker spenningen, og for andre et nødvendig onde som man hopper over om man kan. Hva kan man gjøre for å gjøre det litt enklere? Foredraget passer kanskje best for nybegynnere, men også erfarne BDSMere kan forhåpentligvis plukke opp noen tips.

 

Teaser for 14 nov

CBT :Sadisme og nytelse for han og henne av Lilibird

Cock and ball torture... Er du en av de som har tenkt at CBT står for Cognitiv behavoral therapi? Eller en som har fantasert om at noen tar et kraftig tak rundt ballene dine til du nesten besvimer av smerte? Kanskje er du den personen som gjerne skulle plaget et mannlig lem, men er usiker på hvordan du kan praktisere det trygt? Eller er du en av de som har holdt på en liten stund med CBT men ønsker inspirasjon?

Denne workshoppen vil bestå av show and tell med bilder som har som mål å vise at CBT ikke trenger å være bare smertepåføring og sadisme, men også kan være en nytelse for begge parter. Kanskje kan den være med på å inspirere til å prøve ut noe nytt og spennende. I tillegg så får dere muligheter for å spørre om det dere måtte lure på rundt CBT

 

 

15 november åpner påmelding for SMil medlemmer og 22 åpner den for resten, kos dere til vi ses i mars